Son dakika haberi: Süper Lig’de derbi heyecanı! Trabzonspor-Beşiktaş maçı muhtemel 11’leri belli oldu…

TrendyolSüper Lig'de derbi haftası... Ligin 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Zorlu maç saat 20:00'da başlayacak. Ligde 2 maç oynayan ve iki maçı da 0-0 son eren Trabzonspor galibiyete hasret kaldı.

Diğer yandan 3'te 3 yapan Beşiktaş ise bu maçı kazanmak ve galibiyet serisini devam ettirmenin hedefinde.

TRABZONSPOR EFSANESİ 11 YIL SONRA KULÜBEDE

Trabzonspor'a11 yıl sonra dönerek 5. kez takımın başına geçen Şenol Güneş, Süper Lig'e geri dönüşündeki ilk maçında, 2 kez şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'a rakip olacak. Kendi ismini taşıdığı komplekste bordo-mavili takımın başında ilk kez siyah-beyazlı takım ile karşılaşacak olan tecrübeli çalıştırıcının oyuncularıyla yaptığı son toplantıda ayağa kalkma zamanı geldiğini belirterek, "Nasıl bir takım olduğumuzu herkese gösterilim" dediği öğrenildi.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

1- Trabzonspor'da beklenen teknik adamdeğişikliği Beşiktaş maçıöncesi yaşandı. Önce AbdullahAvcı ardından ise tek maçlığınagörev yapan İhsan Derelioğlu'nunyerine efsane teknikadam Şenol Güneş getirildi. Tecrübeli teknik adam ilkiş olarak camiayı kenetledi.

2- Güneş ilk olarak yanına eski Trabzonsporlu oyuncu Hüseyin Çimşir'i aldı. Ardından ise millitakıma gitmeyen tüm oyuncularaözel dokunuşlar gerçekleştirdi. Özellikle Muhammed Cham ve Ozan Tufan'ın fiziksel anlamdaki olumlu değişimleri dikkat çekti.

3- Oyun planında radikal değişiklikler oldu. Avcı dönemindeki pas oyununu bir kenara koyan Güneş, "Kontrollü pas tamamama serbest oyunda yokuz. Daha fazla dikine pas çalışacağız"dedi. Daha sonuç odaklıçalışmalar yapıldı.

4- Hoca değişikliği sonrası takıma destek açıklaması yapan taraftarlar, Beşiktaş maçı öncesi oyunculara ve teknik heyete moral vermek için organize şekilde çalıştılar.

5- Sakatlığı bulunan 4 futbolcunun üçünden güzel haberler geldi. Visca iyileşirken Denswilve Savic için kulüp özel ricadabulundu ve bu oyuncularülkelerinin milli takımında sakatlıklarınedeniyle riske edilmedi. Sadece Nwakaeme tam anlamıyla takımla çalışmadı.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."